Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/2/0/udviklingassens.dk/httpd.www/administrator/components/com_icagenda/utilities/registration/registration.php on line 665

Iværksætter - i med- og modvind!

Kategori
Udvikling Assens
Dato
15 marts 2018 16:30 - 18:30
Sted
Erhvervsparken TEP i Tommerup - Østerbro 4, 5690 Tommerup

kennethtram

Hvordan får man en god idé? Hvad skal der til for at føre den ud i livet? Skal man ikke bare glemme det og beholde sit sikre job?

Iværksætteren Kenneth Tram fik i 2009 idéen til Phoamy, en vindhætte til headsets, på en cykeltur over Langebro. Hans kone gad ikke at tale i telefon med ham pga. vindstøj – men i lommen havde Kenneth en klovnenæse, som han lige havde fået af Cirkus Arena. Den satte han på mikrofonen, og bum – idéen til Phoamy blev født.

Mange har sagt til ham: “Nej hvor smart, hvorfor er der ikke nogen, der har tænkt på det noget før?”. Kenneths svar plejer at være: “Det er der helt sikkert også, der er bare ikke nogen, der har ført den ud i livet”.

Kenneth fortæller om, hvad det har krævet emotionelt, praktisk og økonomisk i et sprudlende foredrag, hvor han øser ud af sine erfaringer – både i medgang og modgang.

Kenneth er især kendt fra Løvens Hule, hvor han leverede den bedste pitch nogensinde. Kenneth har holdt foredrag på folkeskoler, erhvervsuddannelser, virksomheder og til netværksmøder, hvor han med høj energi og passion fortæller om et liv som opfinder og iværksætter.

Læs invitationen her (download)

NB: Lukket for tilmelding

 
 

Oprettet af iCagenda

Månedens virksomhed

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få information om arrangementer, støttemuligheder og meget andet.

Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet igen, ved at følge linket "Afmeld" nederst i nyhedsbrevet


Find tidligere nyhedsbreve her
Please wait