Projektansættelse fra 1/1 til 1/7 2020

Vi har fået en pose eksterne midler til et meget spændende projekt om søgningen til erhvervsuddannelserne.

Derfor leder vi efter en projektleder-assistent, der kan samle alle trådene undervejs, skrive den endelige rapport og arrangere en studietur til os undervejs. Du skal også nok selv få lov til at komme med 😊

Læs stillingsopslaget her (download)

 

nb banner

 

Det blev ROEQ ApS, der fik prisen som Årets Virksomhed i Udvikling Assens 2019. Prisen blev uddelt ved foreningens erhvervskonference torsdag den 16. maj.

ROEQ ApS har formået at gribe chancen og udnytte den i en branche i rivende udvikling.

Ejere og medarbejdere brænder for det. Nøgleordene er konstant udvikling, vækst, initiativ og – ikke mindst – hårdt arbejde.

Markedet er globalt, men engagementet er (også) lokalt. ROEQ ApS udnytter vores netværk i Udvikling Assens på bedste vis.

Læs mere: Årets virksomhed 2019

medalje2019

Torsdag den 16. maj 2019 kårer Udvikling Assens igen Årets virksomhed blandt vores medlemmer ved en festmiddag på Sinatur Hotel Gl. Avernæs.
Vi har brug for DIN hjælp til at finde den helt rigtige modtager af prisen, der består af et diplom samt 10.000 kr., som virksomheden skal donere til et godt formål (en velgørende forening) efter eget valg.

Vi skal finde den virksomhed, der gør mest eller bedst eller bare noget helt særligt. De virksomheder, der modtog Udvikling Assens' Social Ansvarlig-mærke 2019 er automatisk indstillet.

Læs mere: Årets virksomhed 2019

af Kristine Lawaetz Lyngbo, direktør Udvikling Assens

For et par uger siden blev jeg ringet op af en af vores medlemsvirksomheder. Han havde fundet en artikel i Fyens Stiftstidende om sin virksomheds regnskab men havde på intet tidspunkt talt med en journalist. Det viste sig, at artiklen var lavet af Fyens Stiftstidendes nye opfindelse på erhvervsområdet - artikelrobotten. 

Anders var gal, for han syntes ikke, artiklen gav et retvisende billede af virksomhedens økonomi, og jeg var enig med ham. Efter aftale skrev jeg derfor til redaktøren, at jeg umiddelbart havde svært ved at se den journalistiske vinkel på artiklen, og jeg ikke umiddelbart kunne finde ræsonnementet i de redaktionelle valg. Og så inviterede jeg mig selv til kaffe på redaktionen for at diskutere sagen - eller rettere sagerne, for der har været flere vestfynske virksomheder gennem robotten siden.

Læs mere: Jeg er uenig med Fyens Stiftstidende om robotten

"Lærlingenetværk er til gavn for alle parter, mener man i TEKNIO, som opfordrer til, at endnu flere kommuner og virksomheder følger Assens og Sorø kommuners glimrende eksempel."

IMG 4410

I starten af juni blev et nyt lærlingenetværk for bygge-, anlægs- og installationsvirksomheder i Assens Kommune officielt åbnet ved et socialt og fagligt arrangement i Strøjer Samlingen. Det er Udvikling Assens, der står bag netværket, som har fået navnet LærlingVestfyn (læs mere her).

Læs hele artiklen i TEKNIQs medlemsmagasin ELECTRA her (download)

 

IMG 4439Fredag den 8. juni skød vi vores nye netværk LærlingVestfyn i gang med et brag af en event på Strøjer Samlingen ved Assens.
50 lærlinge fra byggevirksomheder i Udvikling Assens mødtes til en dag med masser af netværk. Den faglige del af programmet bestod af en rundvisning på teglværket samt et oplæg af Hardeep Dhanjal: ”En succes kommer ikke uden viljen til at opnå den!”. Sidst men ikke mindst havde vi inviteret den dobbelte vinder af DM i Skills, anlægsstruktør Jacob Østerberg til at fortælle om hans vej fra starten af uddannelsen over DM i Skills til etablering af egen virksomhed som 20 årig.

Læs mere: LærlingVestfyn skudt i gang med et brag

Fredag den 6. april 2018 kom det såkaldte Forenklingsudvalg med en rapport med forslag til forenkling af det danske erhvervsfremmesystem. Det er godt, at der er fokus på området, men rapporten lægger op til en voldsom centralisering, og det mener vi bestemt ikke er til gavn for udviklingen af vores virksomheder på Vestfyn. En centralisering vil kraftigt reducere udbyttet for især små og mellemstore virksomheder uden for de store byer. Vi skal have vækst og udvikling i hele Danmark, og det kræver en lokal forankring.

Læs mere her

medalje2Torsdag den 17. maj 2018 kårer Udvikling Assens igen Årets virksomhed blandt vores medlemmer ved en festmiddag på Sinatur Hotel Gl. Avernæs.
Vi har brug for DIN hjælp til at finde den helt rigtige modtager af prisen, der består af et diplom samt 10.000 kr., som virksomheden skal donere til et godt formål (en velgørende forening) efter eget valg.

Læs mere: Årets virksomhed 2018

 

Kur 3Udvikling Assens' og Assens Kommunes Nytårskur 2018 blev en stor succes. Med oplæg fra Carlos' Kitsch'en, Borgmester Søren Steen Andersen og Kristine Lawaetz Lyngbo, blev det nye år skudt godt i gang.

Samtidig var nytårskuren en festlig lejlighed til at kåre de 29 virksomheder, som fik tildelt Social Ansvarlig-mærket for 2018. Læs mere om det her.

Se flere billeder fra kuren herunder.

Læs mere: Nytårskur 2018

 

csr18ua artikelFredag den 5. januar 2018 hædrede vi ved vores nytårskur de 29 medlemsvirksomheder, der har fået Udvikling Assens’ Social Ansvarlig-mærke for 2018.

Vores definition på en social ansvarlig virksomhed er en virksomhed, der går længere for det sociale ansvar, end den er pålagt ved lov. De 29 virksomheder, der får Social Ansvarlig-mærke for 2018 tager et ekstra samfundsansvar ved at gøre særligt meget for deres nuværende og kommende medarbejdere. Det handler om uddannelse og/eller om plads til medarbejdere, der af den ene eller den anden grund ikke kan ansættes på helt ordinære vilkår.

Læs mere: Social Ansvarlig-mærket 2018 går til...

Nyhedsbrev