Vi skal alle gøre vores yderste for at bremse spredningen af coronavirus. Udvikling Assens' fysiske kontor er derfor lukket - foreløbigt til tirsdag den 14. april. Vi er naturligvis alle tilgængelige på telefon og e-mail - find vores kontaktoplysninger på www.udviklingassens.dk/kontakt/medarbejdere

Særligt corona-nyhedsbrev

I de kommende uger vil vi – efter behov – sende et særligt nyhedsbrev ud til vores medlemsvirksomheder og andre interesserede. I er meget velkomne til at videresende til kolleger og andre, der kan have gavn af det.

Der er mange ord, men der er også mange vigtige meldinger, så I må bære over med os… 

I er altid velkomne til at skrive eller ringe til os. Find vores kontaktoplysninger her www.udviklingassens.dk/kontakt/medarbejdere

Hvad gør Udvikling Assens lige nu?

Corona-situationen går hårdt ud over virksomheder i alle brancher. Men vi kan alle kan gøre noget. Husk at handle lokalt, hvis du bestiller på nettet. Mange af vores butikker har webshop eller bringer ud til dig. Se vores side med alle de gode muligheder og tilbud her https://www.visitassens.dk/handellokaltpaaVestfyn

Og husk, at så længe myndighederne ikke anbefaler total isolation, er der er masser af ting, vi stadig kan gøre med omtanke, afstand og god håndhygiejne. Brug din mekaniker og din tømrer, hent eller få bragt take-away fra din lokale restaurant eller cafe og køb gavekort eller billetter, der kan bruges "på den anden side".

Vi samler gode ideer til "hjælpeforanstaltninger" og kortlægger de muligheder, vi har lokalt for at hjælpe vores erhvervsliv. Har du ideer, vi bør arbejde videre med, vil vi meget gerne høre fra dig.

Turismebranchen er hårdt ramt, så vi har kontaktet de større virksomheder med ideen om at gennemføre en stor kampagne på de sociale medier, der sætter fokus på dejlige Vestfyn og alt det, man kan opleve her, når vi kommer "på den anden side" af krisen. Det er naturligvis ikke noget, vi sætter i gang nu, men vi tænker tankerne og planlægger.

Virksomheder kan få betaling med det samme fra Assens Kommune

Assens Kommune har med øjeblikkelig virkning suspenderet de normale betalingsfrister til kommunens leverandører. Det vil sige, at hvis en virksomhed ønsker det, kan den modtage betalingen straks efter kommunens godkendelse af fakturaen.

Leverandører, der ønsker at få fremrykket betalingsbetingelserne, kan kontakte Assens Kommunes Økonomiservice på okonomi@assens.dk

Assens Kommune er naturligvis i fuld drift dér, hvor det er muligt. Blandt andet fortsætter al arbejde med myndighedssager og tilsyn, så alle private og erhvervsmæssige byggeprojekter etc. kan køre videre. 

Hvad med vores medlemsarrangementer?

Vores planlagte medlemsarrangementer i marts og april er udskudt indtil videre. Vi vender tilbage med nye datoer på et senere tidspunkt. Vi tager stilling til vores arrangementer i maj, når vi kommer tættere på.

Find information her

Myndighederne opfordrer alle private arbejdsgivere til at sikre, at flest muligt arbejder hjemmefra, afspadserer eller afholder ferie under iagttagelse af opretholdelse af kontraktmæssige forpligtelser, f.eks. eksport og leverancer.

Pas på jer selv og hinanden. Og ring endelig, hvis der er noget, vi kan gøre.

Kurser og arrangementer

8. april:
Webinar / videokonference om ansøgning om kompensation for tabt omsætning

Arrangementer planlagt inden april er udskudt. Ny dato udmeldes snarest mulig.

Se alle arrangementer her...

Nyhedsbrev